'Lokeren maakt werk van vernieuwde kern: duo staat dicht bij vertrek op Daknam'

'Lokeren maakt werk van vernieuwde kern: duo staat dicht bij vertrek op Daknam'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 07:30wo 10-07-2019 om 07:30

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 08:51wo 10-07-2019 om 08:51

Sporting Lokeren vaart sinds de overname duidelijk een nieuwe koers. Het haalde al verschillende nieuwkomers in huis, maar Lokeren wil nu ook enkele overbodige spelers laten vertrekken.

De eerste die op vertrekken staat, is volgens Het Laatste Nieuws Mehdi Terki. De Franse Algerijn stuurde tijdens de hele voorbereiding al zijn kat. Terki stuurt aan op een vertrek en hij krijgt zijn zin. Zo is de 27-jarige middenvelder naar verluidt op weg naar het Luxemburgse Dudelange.

Wie nog mag vertrekken, is Jakub Reznicek. De 30-jarige aanvaller werd vorige winter nog weggeplukt bij Viktoria Plzen, maar hij mag alweer beschikken. Lokeren gaat op zoek naar een oplossing voor zijn situatie.

Clubs in de rij voor Mbayo
Verder is er ook interesse voor youngster Dylan Mbayo (17). De zoon van oud-Lokerenspeler Marcel Mbayo (40) maakte indruk tijdens de voorbereiding en eind vorig seizoen. Dat leverde hem intussen de belangstelling op van Wolverhampton, Norwich City en Hannover. Lokeren is echter niet van plan Mbayo nu al te laten vertrekken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Lokeren in 1B meteen meedoen voor promotie?

(1378 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws