Tielemans heeft veel zin in nieuw avontuur: Ik wil de fans daarvoor bedanken

Tielemans heeft veel zin in nieuw avontuur: "Ik wil de fans daarvoor bedanken"

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 23:03di 09-07-2019 om 23:03

Youri Tielemans speelt volgend seizoen opnieuw in de Premier League bij Leicester City. Onze landgenoot is de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. Hij kijkt alvast uit naar zijn nieuw avontuur in de Premier League.

"Sinds ik hier ben, kreeg ik alleen maar steun. Ik wil de fans daarvoor danken", vertelt Tielemans in een interview op de website van zijn nieuwe club. "Ze hebben in allerlei liederen gevraagd om me een contract aan te bieden bij Leicester City. Hun gebeden zijn verhoord. Ik hoop dat we van onze tijd samen kunnen genieten."

Tielemans heeft zijn keuze gemaakt na de interlandbreak met België. "Ik heb mezelf de tijd gegeven om na te denken. Het was belangrijk dat ik de voorbereiding zou afwerken met dezelfde ploeg als die waarmee ik het seizoen ervoor heb gespeeld. In de voorbereiding ontwikkel je automatismen", aldus Tielemans.

In Évian-les-Bains warm werd onthaald en dinsdag meteen twee trainingsessies afwerkte. "Het was leuk, want op twee of drie jonge gasten en twee nieuwkomers na kende ik iedereen. Het was een blij weerzien", besluit de nieuwe middenvelder van Leicester.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws