Okereke gaat brokken maken bij Club Brugge: Serie B is niet te onderschatten

Okereke gaat brokken maken bij Club Brugge: "Serie B is niet te onderschatten"

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 22:17di 09-07-2019 om 22:17

David Okereke legde gisteren zijn medische tests af in het ziekenhuis van Knokke-Heist. Vandaag werden de laatste details uitgeklaard en mocht de Nigeriaanse spits zich officieel een speler van Club Brugge noemen. 

Club Brugge heeft bijzonder diep in de portefeuille getast voor David Okereke, maar volgens Soufiane Bidaoui is hij dat geld waard. De 29-jarige Marokkaanse Belg, ex-Westerlo en ex-Lierse, was vorig seizoen ploegmaat van Okereke bij Spezia.

"Hij heeft echt een sterk seizoen gespeeld. Betrokken bij 22 goals: dat doet geen enkele andere 21-jarige hem na. Ja, het is tweede klasse, maar de Serie B is niet te onderschatten", vertelde Bidaoui aan Het Nieuwsblad.

"Het is een sterke competitie met bekende clubs genre Palermo. En niet voor niks wilden verschillende Serie A-clubs hem binnenhalen. David en ik komen erg goed overeen. Elke dag reden we samen naar de club, omdat hij nog geen rijbewijs heeft."

"Hij vertelde soms over de interesse uit België - van Club Brugge, maar ook van Standard. Ik zei hem dat hij er goed aan zou doen om die stap te zetten. Wat mij betreft heeft hij het potentieel om ooit bij een Europese topclub te belanden. En ik denk dat Brugge een goede springplank is", besluit Bidaoui.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws