Nasri ziet Anderlecht als opstapje naar nieuwe carrière: 'Veel leren van Vincent'

Nasri ziet Anderlecht als opstapje naar nieuwe carrière: 'Veel leren van Vincent'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 21:58di 09-07-2019 om 21:58

RSC Anderlecht heeft zijn aanwinst Samir Nasri dinsdagnamiddag aan de pers voorgesteld. De Fransman had nochtans opties om poen te gaan scheppen in andere landen, maar hij koos voor het project van Vincent Kompany, van wie hij veel wil leren.

"Geld was niet het belangrijkste. Ik wilde graag bij mijn familie in Europa blijven en zocht een mooi sportief project", vertelde Nasri tijdens de persconferentie. "Toen Kompany me belde was ik gecharmeerd. Ik had met Vince altijd een uitstekende relatie bij Manchester City."

"Hij hielp me daar met mijn integratie en was een charismatische kapitein naar wie ik opkeek. Dat hij nu mijn coach is, is fantastisch. Ik zal proberen om zijn rechterhand te zijn op het veld", aldus Nasri, die ook al nadenkt over zijn carrière na het voetbal.

"Ik zie dit ook wel een beetje als een opstap naar een eventuele trainerscarrière. Ik ben nu ook een mentor van de jongeren op het veld en dat is nieuw voor mij, maar ik hoop hier veel te leren van Vincent om er dan later in verder te gaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws