'Balotelli heeft nog geen nieuwe club en wordt aangeboden in de Premier League'

'Balotelli heeft nog geen nieuwe club en wordt aangeboden in de Premier League'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 14:00di 09-07-2019 om 14:00

Mario Balotelli hoopt binnen afzienbare tijd terug te keren in de Premier League. De Italiaanse spits wordt aangeboden bij West Ham United, dat na het vertrek van diverse aanvallers op zoek is naar een nieuwe nummer negen.

The Hammers hebben hun vizier in eerste instantie gericht op Maxi Gomez van Celta de Vigo, die voor een bedrag van rond de 45 miljoen overgenomen zou moeten van de club uit het noorden van Spanje. West Ham heeft echter serieuze concurrentie van Champions League-deelnemer Valencia en dus houdt het ogen en oren open voor andere alternatieven in de punt van de aanval, zo valt te lezen in The Telegraph.

Eén van die alternatieven is Balotelli, die na zijn vertrek bij Olympique Marseille zonder contract is komen te zitten. De Italiaan, die nog steeds pas 28 is, scoorde in de afgelopen drie seizoenen in Frankrijk liefst 51 keer in 81 wedstrijden (voor Marseille en OGC Nice). Toch heeft hij nog geen nieuwe club. Dat zou te wijten zijn aan zijn gedrag, waardoor veel clubs het niet aandurven met Balotelli. Manuel Pellegrini, die eerder met de spits werkte bij Manchester City, zou nog niet weten of hij de 'bad boy' naar London Stadium wil halen.

Poll

Is de Premier League de juiste optie voor Balotelli?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws