'Club Brugge en Standard informeerden naar Svilar, die Anderlecht verkiest'

'Club Brugge en Standard informeerden naar Svilar, die Anderlecht verkiest'

09-07-2019 07:00 Laatste update: 07:30
18

Mile Svilar zit op een dood spoor bij Benfica. De Belgisch-Servische doelman is nu twee jaar weg uit België, maar mikt nu echt wel op speelkansen. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League behoort tot de mogelijkheden.

De voorbije twee jaar werkte de frêle Svilar aan zijn postuur, waardoor hij op 19-jarige leeftijd klaar is om eerste doelman te worden. Volgens Het Nieuwsblad is een uitleenbeurt een optie. Malaga toont interesse, maar ook Club Brugge en Standard denken aan Svilar.

Voorkeur aan Anderlecht
Zowel Standard als Club Brugge informeerden al, maar Svilar voelt meer voor een terugkeer naar RSC Anderlecht. Daar vertrok hij dan wel met slaande deuren, met de nieuwe wind die er waait, staat Svilar open voor een comeback. Het enige probleem: Anderlecht maakt van een nieuwe doelman geen prioriteit.

Daarnaast is volgens de krant ook de band met Antwerp FC goed. Dat komt natuurlijk door zijn vader Ratko, die op de Bosuil een iconische doelman was enkele jaren geleden. De jongste Svilar ziet de vergelijking met zijn vader dan weer niet echt zitten.