Kompany maakt indruk op Anderlecht-aanwinst Vlap: Enkel vanop FIFA

Kompany maakt indruk op Anderlecht-aanwinst Vlap: "Enkel vanop FIFA"

08-07-2019 21:47
5

Michel Vlap heeft zijn transfer naar RSC Anderlecht beet. De middenvelder werd voor acht miljoen euro weggeplukt bij Heerenveen. Hij moet, samen met Vincent Kompany, weer voor successen gaan zorgen bij paars-wit.

De spelmaker kijkt alvast uit naar zijn beginweken bij Anderlecht. Hij voelde zich naar verluidt meteen thuis. "Ik vond het heel leuk om iedereen te ontmoeten en genoot er vooral van om met Vincent Kompany en Frank Arnesen te spreken. De ploegmaats zijn ook plezierig en accepteren mij volgens mij wel in de groep. Hartstikke leuk dus", vertelt Vlap op de officiële clubkanalen.

De aanwezigheid van zijn teamgenoot-trainer Kompany maakte veel indruk. "Het is heel cool om binnenkort samen met Kompany op het veld te kunnen staan", geeft Vlap aan.

"Voordien zag ik hem alleen maar op FIFA of bij de grote clubs, dus dat ik nu straks met hem samenspeel is wel kicken. Ook denk ik dat het een signaal is dat ik heel goed bezig ben om met zulke grootheden samen te mogen voetballen", aldus de middenvelder.