Ex-toptalent van Club Brugge krijgt kans tussen Nainggolan, Perisic en Icardi

Ex-toptalent van Club Brugge krijgt kans tussen Nainggolan, Perisic en Icardi

08-07-2019 20:29

Internazionale had met Zinho Vanheusden één sterke landgenoot in de rangen rondlopen. Ook Xian Emmers mocht al proeven van trainingen met de A-kern. Hij is ook niet de laatste.

Zo kondigde Inter via de officiële kanalen de geselecteerden aan voor het oefenkamp. Tibo Persyn is erbij en mag dromen van een doorbraak bij de Italiaanse topclub. Onze jonge landgenoot mag mee op oefenkamp richting Lugano. Daar traint hij van 8 tot 14 juli mee met de sterren van Inter.

De zeventienjarige Persyn speelt sinds afgelopen zomer voor Inter, dat hem overnam van Club Brugge. Bij de Italianen kon de flankaanvaller in de Primavera en UEFA Youth League indruk maken op de technische staf van Inter. Nu krijgt de Belgische jeugdinternational een kans bij de grote jongens.

De selectie:
Doelmannen: Samir Handanovic, Daniele Padelli, Tommaso Berni, Filip Stankovic
Verdedigers: Danilo D'Ambrosio, Henrique Dalbert, Stefan de Vrij, Andrea Ranocchia, Milan Skriniar, Michael Ntube, Lorenzo Pirola
Middenvelders: Borja Valero, Marcelo Brozovic, Antonio Candreva, Roberto Gagliardini, Joao Mario, Valentino Lazaro, Radja Nainggolan, Ivan Perisic, Stefano Sensi, Lucien Agoumé, Tibo Persyn
Aanvallers: Mauro Icardi, Matteo Politano, Samuele Longo, Facundo Colidio, Sebastiano Esposito, Edoardo Vergani