'Na Danjuma en Club Brugge wil Rennes ook shoppen bij RSC Anderlecht'

'Na Danjuma en Club Brugge wil Rennes ook shoppen bij RSC Anderlecht'

08-07-2019 20:12
12

Het belooft nog een drukke transferzomer te worden bij RSC Anderlecht. Vooral op uitgaand vlak staat er nog heel wat te gebeuren. Een pak spelers mogen vertrekken, maar ook enkele basispionnen van vorig seizoen kunnen verhuizen. Zo ook Thomas Didillon.

Zo meldt het doorgaans goed geinformeerde L'Equipe dat Rennes het vizier heeft gericht op Didillon. De Franse club onderhandelde de voorbije dagen met Anderlecht om de transfer van Didillon te kunnen realiseren. Het is nog niet geweten of Anderlecht ook open staat voor een vertrek van de 23-jarige Fransman.

Bij Rennes moet Didillon de vervanger worden van Tomas Koubek, die op vertrekken staat. De Tsjechische doelman kan verhuizen naar FC Porto, waar ze ook een nieuwe titularis in doel zoeken.

Een mogelijk vertrek van Didillon opent perspectieven voor ondere andere Davy Roef, die na zijn uitleenbeurt aan Waasland-Beveren is teruggekeerd naar RSC Anderlecht. Hij leek opnieuw te moeten zoeken naar een nieuwe club, maar kan bij een vertrek van Didillon mogelijk een kans krijgen van Vincent Kompany.