'Dierckx mag weg bij Waasland-Beveren, Amateurs hopen op zijn komst'

'Dierckx mag weg bij Waasland-Beveren, Amateurs hopen op zijn komst'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 19:36ma 08-07-2019 om 19:36

Tuur Dierckx staat mogelijk voor een verrassende overstap. Lierse Kempenzonen hoopt de 24-jarige aanvaller van Waasland-Beveren naar de Eerste Amateurklasse te kunnen halen.

Het Nieuwsblad weet dat Diercxk hoog op de verlanglijst van het ambitieuze Lierse Kempenzone staat. Dierckx heeft nog een eenjarig contract bij Waasland-Beveren, maar zou vanwege aanhoudend blessureleed uit mogen kijken naar een andere werkgever. Het afgelopen seizoen bleef zijn inbreng beperkt tot amper zeven duels, die samen nauwelijks goed waren voor 127 speelminuten.

Dierckx ging in februari 2018 onder het mes, nadat hij de voorste kruisband van zijn linkerknie had gescheurd. Na een lange revalidatie moest hij in april jl. andermaal geopereerd worden om storend littekenweefsel te laten verwijderen. Eenmaal hersteld hoefde hij niet te rekenen op veel speeltijd.

De flankspeler wil naar verluidt eerst bedenktijd voordat hij een beslissing over zijn nabije toekomst neemt. Mogelijk vindt de ex-speler van Club Brugge en Royal Antwerp FC het te vroeg om al naar de Eerste Amateurklasse af te dalen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws