Tielemans reageert op zijn transfer naar Leicester City: Een geweldig gevoel

Tielemans reageert op zijn transfer naar Leicester City: "Een geweldig gevoel"

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 18:33ma 08-07-2019 om 18:33

Youri Tielemans is opnieuw speler van Leicester City. Ditmaal niet als huurling, maar als duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. Tielemans zette maandag zijn krabbel onder een vierjarig contract.

Tielemans hoopte tijdens zijn uitleenbeurt al op een langer verblijf, maar was afhankelijk van de onderhandelingen tussen AS Monaco en Leicester City. Vanwege de ferme vraagprijs moest Tielemans geduld hebben. Onze landgenoot is dan ook blij dat het lange wachten eindelijk voorbij is.

"Het is zo'n een geweldig gevoel om voor deze club te tekenen. Sinds het moment dat ik hier vorig seizoen op huurbasis arriveerde zijn spelers, staf en fans fantastisch voor mij geweest. Ik ben zo blij dat ik een speler van Leicester City heb kunnen worden", luidt de eerste reactie van Tielemans op de webstek van The Foxes.

De 22-jarige Rode Duivel kijkt met veel vertrouwen uit naar het seizoen dat voor de deur staat. "Ik geloof dat we met het talent in deze selectie iets speciaals kunnen bereiken. Voor elke speler is het prikkelend om daar deel van uit te maken. Ik kan niet wachten om terug aan de slag te gaan bij deze club en zal er alles aan doen om mijn ploegmaats te helpen", belooft Tielemans.

Poll

Gaat Leicester voor hem de springplank naar de Engelse top betekenen?

(109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws