Clement ziet volgend seizoen interessante titelstrijd: Genk zal er opnieuw staan

Clement ziet volgend seizoen interessante titelstrijd: "Genk zal er opnieuw staan"

08-07-2019 17:50
10

Philippe Clement wil volgend seizoen met Club Brugge meedingen naar de landstitel in de Jupiler Pro League. Volgens de nieuwe coach van Blauw-Zwart wordt de titelstrijd volgend seizoen heel interessant.

"Genk zal er opnieuw staan", vertelde Clement aan Sportweekend. "Met al het geld dat is binnengestroomd en zal komen, kunnen ze nu in een kwalitatief betere vijver vissen. Anderlecht? Het is interessant om te zien hoe Vincent Kompany met Anderlecht wil voetballen. Hij wil aanvallend voetballen en dat zal verrijkend zijn. We hebben vorig jaar een goede competitie en Play-Offs gehad omdat de twee beste ploegen van het land aanvallend voetbal brachten en dominant wilden spelen."

Gent en Standard zullen de outsiders zijn. "In Gent wordt er verder gebouwd op het verhaal van Thorup. En dat is zeker geen slecht verhaal. Ze misten enkel een aantal accenten. Als ze die verbeteren, gaan ze misschien ook weer meedoen. En bij Standard krijgen we het tweede jaar van Michel Preud'homme en ik weet als geen ander dat de machine kan beginnen draaien", besluit Clement.