Transfer lijkt van de baan: Origi meldt zich bij Liverpool na zomerbreak

Transfer lijkt van de baan: Origi meldt zich bij Liverpool na zomerbreak

08-07-2019 16:33
2

Divock Origi heeft zich bij Liverpool gemeld om de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te vatten. De Rode Duivel werd al meermaals gelinkt aan een transfer, maar lijkt zich op te maken voor een nieuwe seizoen bij de Reds.

Origi is geen vaste waarde bij Liverpool, maar maakte vorig seizoen wel enkele belangrijke doelpunten. Een transfer lijkt aangewezen, maar Origi blijft op de vlakte over zijn toekomst. "De rust heeft me deugd gedaan. Het was nodig na een slopend seizoen. De batterijen zijn weer opgeladen. Iedereen is blij om hier weer te zijn. Ik begin altijd vol ongeduld aan een nieuw seizoen", vertelt Origi na zijn eerste training.

"We gaan voor een tweede Champions League-zege op een rij. De eindzege in de Champions League geeft zin om meer te winnen. Maar we moeten het weer match per match aanpakken en ons goed voorbereiden met de juiste focus. Ons team heeft erg veel potentieel en we hebben nog stappen gezet. Iedereen is een jaartje ouder en we hebben nu ook meer ervaring omdat we al eens een Europese beker gewonnen hebben", besluit Origi.