Bölöni eist versterking bij Antwerp: 'De Sart zou oplossing kunnen bieden'

Bölöni eist versterking bij Antwerp: 'De Sart zou oplossing kunnen bieden'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 09:40ma 08-07-2019 om 09:40

Laszlo Bölöni wordt stilaan ongeduldig. Royal Antwerp FC hengelde tot op heden vier nieuwkomers binnen, maar het offensieve plaatje is nog niet helemaal ingevuld. Bovendien voetbalt Omar Govea komend seizoen niet meer op de Bosuil, maar bij Zulte Waregem.

Trainer Bölöni gaf al aan dat hij het bestuur aanspoort om versterkingen te halen. Namen plakte de Roemeen daar zelf niet op, maar Het Nieuwsblad doet dat in zijn plaats. Alexis De Sart zou een oplossing kunnen bieden om het vertrek van Govea op te vangen. Beiden spelen alvast op dezelfde positie en hebben hetzelfde profiel.

De Sart staat sinds 2016 onder contract bij Sint-Truiden, waar hij de voorbije twee seizoenen is uitgegroeid tot een vaste waarde. Daardoor schopte hij het ook tot de selectie voor het EK U21 van eerder deze zomer.

Overigens voelt De Sart zich klaar om de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. Het jeugdproduct van Standard zou zelfs gedreigd hebben om de wet van '78 te gebruiken om los te geraken van STVV. Antwerp kan een mooi vervolg zijn voor zijn carrière.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou De Sart een mooie versterking zijn voor Antwerp?

(354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws