Kompany kent prioriteit: 'Maar Anderlecht maakt pas eind juli werk van spits'

Kompany kent prioriteit: 'Maar Anderlecht maakt pas eind juli werk van spits'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 09:07ma 08-07-2019 om 09:07

De supporters van RSC Anderlecht hebben er een leuke week opzitten. Hun ploeg verloor weliswaar met duidelijk 5-2-cijfers in een oefenwedstrijd tegen Ajax, maar op transfervlak was de Belgische recordkampioen wél succesvol. Daarmee is het werk nog lang niet klaar.

Met Samir Nasri en Michel Vlap haalde Anderlecht twee versterkingen in huis die een directe meerwaarde zouden moeten bieden, terwijl Philippe Sandler op de drempel staat. Volgende agendapunt voor Vincent Kompany en co: een nieuwe spits. Voorlopig doet de Rode Duivel het met Ivan Santini en Isaac Kiese Thelin. Beide heren maakten in het verleden echter geen al te grootse indruk.

Een nieuwe puntaanvaller is dan ook dé prioriteit voor Anderlecht, weet Het Laatste Nieuws. Toch zullen de paars-witte fans nog even geduld moeten uitoefenen. Volgens HLN opent Anderlecht de jacht op een spits pas eind juli. De komende weken krijgen Santini en Thelin dus een laatste kans om Kompany te overtuigen. De geblesseerde Landry Dimata, waar Anderlecht wél in gelooft, keert normaal gezien in september terug.

Poll

Is een nieuwe spits dé prioriteit voor Anderlecht in jouw ogen?

(484 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws