UPDATE: 'Transfer Tielemans helemaal afgerond, enkel handtekeningen ontbreken'

UPDATE: 'Transfer Tielemans helemaal afgerond, enkel handtekeningen ontbreken'

08-07-2019 12:08 Laatste update: 17:03
7

Geen haar op zijn hoofd dat eraan twijfelt dat Youri Tielemans straks voor Leicester City voetbalt, maar voorlopig geraakt de kogel maar niet door de kerk. Leicester City en AS Monaco blijven in onderhandeling over de transfersom.

Eerder zag het ernaar uit dat Leicester Tielemans deze zondag definitief zou voorstellen als recordaanwinst. Die witte rook bleef echter uit. Leicester zou in totaal 45 miljoen euro op tafel leggen voor de Rode Duivel, maar voorlopig is er dus nog geen volledig akkoord gevonden met eigenaar Monaco.

Die impasse heeft Tielemans er wel niet van weerhouden om al een persoonlijke overeenstemming te vinden met Leicester, de club waarvoor hij het voorbije halve jaar uitkwam op huurbasis. Tielemans zou bij The Foxes een contract voor vier seizoenen tekenen, weet Leicester Mercury.

Update 12u08: In afwachting van een overeenstemming tussen Leicester en Monaco heeft Tielemans alvast zijn medische proeven afgelegd, meldt Sky Sports. Daarbij zou niets aan het licht gekomen zijn. De Rode Duivel hoopt nu dat beide clubs er zo snel mogelijk uit geraken, zodat hij eind deze week mee kan vertrekken op stage met zijn 'nieuwe' ploeg.

Update 17u03: De transfer van Youri Tielemans is volgens Sky Sports helemaal afgerond. Leicester City heeft een mondeling akkoord met de Rode Duivel. Enkel de handtekeningen ontbreken nog, maar dat zou maandag nog in orde worden gebracht. Leicester heeft al een akkoord met AS Monaco over een transferprijs van 45 miljoen euro.