Bölöni raakt niet overtuigd door jeugd van Antwerp: Allemaal problemen

Bölöni raakt niet overtuigd door jeugd van Antwerp: "Allemaal problemen"

07-07-2019 19:30
5

Antwerp bereidt zich momenteel voor op het nieuwe seizoen. Tijdens die voorbereiding krijgen ook heel wat jonkies kansen van Laszlo Bölöni. Echt overtuigen konden ze niet.

"Ze hebben technisch allemaal problemen", is de trainer van Antwerp streng voor de jonkies. "Ze kennen de bewegingen wel, maar niet diepgaand genoeg. Van de 5 acties die ze maken, lukt er 1 of 2. Dat is niet voldoende herhaald op training en daar moeten we over nadenken", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Een absoluut toptalent zit er volgens hem dan ook niet in de Antwerpse jeugdopleiding. "Ik heb geen nieuwe Ronaldo, Quaresma of Varane ontdekt. Ruben (Geeraerts red.) liet af en toe mooie dingen zien in de oefenwedstrijden. Gaël (Kakudji red.) heeft iets getoond. Op Robbe (Quirynen red.) wachten we nog ongeduldig."

"Ik weet dat ze nog jong zijn, maar echte talenten staan verder op hun 17de. Zij moeten de stap naar de A-kern zetten. Momenteel is het nog andersom en moeten wij extra energie in hen stoppen, soms tevergeefs", besluit Bölöni.