'Club Brugge betaalt recordsom voor aanvaller, Okereke maakt opwachting'

'Club Brugge betaalt recordsom voor aanvaller, Okereke maakt opwachting'

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 18:45zo 07-07-2019 om 18:45

Laatste update: zondag 7 juli 2019 om 19:33zo 07-07-2019 om 19:33

Club Brugge heeft zich voorlopig nog bijzonder stil gehouden op de transfermarkt. Het haalde tot dusver enkel Eduard Sobol in huis. Daar kan snel verandering in komen.

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meldt dat David Okereke op weg is naar Club Brugge. Blauw-Zwart heeft naar verluidt een akkoord bereikt met de speler en Spezia, waar hij afgelopen seizoen voor uitkwam in de Serie B.

Er was heel wat interesse (waaronder van Sassuolo), maar Club Brugge lijkt dan toch beet te hebben. Daar moest het ook flink wat geld voor op tafel leggen. Zo betaalt Club Brugge tien miljoen inclusief bonussen voor de aanvaller. Okereke wordt maandag al in België verwacht voor zijn medische testen.

Okereke was afgelopen seizoen één van de revelaties in de Serie B. De 21-jarige Nigeriaan was in 33 wedstrijden goed voor tien doelpunten en twaalf assists.

Update 19.32u: Volgens Het Laatste Nieuws is de deal nog niet helemaal rond. Club Brugge moet afrekenen met flink wat concurrentie om Okereke te strikken. Er zou interesse zijn uit Italië, maar ook uit Engeland. Al wordt het voor de Nigeriaan moeilijk om daar een werkvisum te krijgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws