Genk op stage zonder Malinovskyi, Mazzu rekent niet meer op middenvelder

Genk op stage zonder Malinovskyi, Mazzu rekent niet meer op middenvelder

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 15:00zo 07-07-2019 om 15:00

KRC Genk vertrekt binnenkort op oefenstage richting het Nederlandse Swolgen. Dat zal zonder Ruslan Malinovskyi zijn. Felice Mazzu rekent niet meer op de middenvelder en laat hem thuis.

Malinovskyi aast al een tijdje op een vertrek bij Genk. Ondanks pogingen om hem te houden, lijkt Mazzu toch afscheid te nemen van de middenvelder. Hij rekent dan ook niet meer op Malinovskyi. "Ruslan heeft aangegeven dat hij wil vertrekken", klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Ik heb hem er in een gesprek wel op attent gemaakt dat we van hem een minimum aan respect mogen verlangen naar de club en naar zijn medespelers toe. Maar zijn mentale toestand is niet optimaal Daarom heb ik besloten om hem niet mee te nemen op stage", legt de coach van Genk uit.

Mazzu wil enkel spelers die volledig gefocust zijn op Genk. "De spelers die meegaan naar Nederland, moeten er honderd procent met hun hoofd bij zijn en dat is voor Malinovskyi niet het geval. Ik hoop nog altijd dat hij niet zal vertrekken bij Genk. Maar op dit ogenblik is het niet zinvol hem mee te nemen. Ik wil een positieve kleedkamer", besluit Mazzu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Een goede beslissing van Mazzu?

(589 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws