Solksjaer heeft Lukaku niet meer nodig, maar neemt hem wel nog mee op tournee

Solksjaer heeft Lukaku niet meer nodig, maar neemt hem wel nog mee op tournee

07-07-2019 12:11

Het is al lang geen geheim meer dat Manchester United Romelu Lukaku liever kwijt dan rijk is. Vooral vanuit Italië klinkt er interesse in een transfer van de Rode Duivel. Aangezien er voorlopig echter geen schot in de zaak komt, vertrekt Lukaku wel mee op wereldtournee met Man U.

Dat blijkt uit de spelerslijst die United via Twitter deelt voor de komende weken. Lukaku maakt daar deel van uit. Er moet dus niet meteen een doorbraak in zijn transferdossier verwacht worden. Overigens staat ook Paul Pogba op de lijst. De Fransman maakte eerder zijn vertrekwens kenbaar en flirt met Real Madrid en ex-club Juventus.

Naar goede gewoonte maakt Manchester United tijdens de zomermaanden een soort van wereldreis. Dit jaar leidt die The Red Devils tot in Australië, China, Singapore en Wales. De komende weken zal United enkele grote clubs der aarde partij geven, onder meer AC Milan, Tottenham Hotspur en ... Internazionale. Laat die laatste club nu net de belangrijkste gegadigde zijn om Lukaku over te nemen.