Reden voor zwak Club Brugge en nederlaag tegen AZ onthuld

Reden voor zwak Club Brugge en nederlaag tegen AZ onthuld

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 21:31za 06-07-2019 om 21:31

Laatste update: zaterdag 6 juli 2019 om 22:53za 06-07-2019 om 22:53

Club Brugge ging zaterdagmiddag met zware 5-2 cijfers onderuit tegen AZ. Een pijnlijke nederlaag, al moet daar volgens een werknemer van Club Brugge wel een kanttekening bij gemaakt worden.

Club Brugge kreeg heel wat kritiek van de eigen aanhang tijdens en na de 5-2 nederlaag tegen AZ. Er zou ook een goede reden zijn voor het 'zwakke' Club Brugge tegen de Nederlanders, zo geeft Karel De Meester (content editor bij Club Brugge) aan.

Bij AZ kregen we namelijk een bijzonder sterk elftal te zien. Met spelers zoals Guus Til, Calvin Stengs en Teun Koopmeiners koos men bij AZ voor een bijzonder sterke basiself. Philippe Clement rekende dan weer op jonkies zoals Eric Appiah, Siemen Voet en Charles De Ketelaere.

Club Brugge kwam ook niet fris op het veld. De Nederlanders wel, daar is een reden voor. De Bruggelingen hadden de ochtend voordien namelijk ook al een training achter de rug. Dit terwijl men bij AZ enkel gefocust was op de partij. Het zorgde uiteindelijk voor een pijnlijke 5-2 nederlaag van de Bruggelingen.

Poll

Zijn dit gegronde verklaringen voor de nederlaag?

(935 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws