KAA Gent kan wel winnen, nieuweling debuteert met assist

06-07-2019 18:02
3

KAA Gent heeft met 3-0 gewonnen van Aris Saloniki. Nieuweling Mikael Lustig debuteerde op de rechtsachter en stelde niet teleur.

KAA Gent was dominant tegen de Griekse club. Na 21 minuten zorgde Beridze voor de 1-0 na een assist van nieuweling Lustig. De Buffalo’s waren baas en Elisha Owusu maakte veel indruk als verdedigende middenvelder.

Derijck miste een strafschop, maar tien minuten voor tijd liet Yaremchuk zien hoe het wel moet. Hij scoorde zijn elfmeter wel. In de blessuretijd zorgde Sylla nog voor de 3-0 eindstand. Voor Gent zijn vijfde zege in vijf oefenwedstrijden.

KAA GENT: Kaminski (63’ De Busser); Lustig (46’ Souquet), Derijck (76’ Cissé), Plastun (76’ Rosted), Asare (76’ Azango) ; Odjidja (76’ Andrijasevic), Owusu (63’ Verstraete), Bezus (63’ Castro-Montes), Smith (63’Dejaegere); Beridze (76’ Sylla), Kvilitaia (76’ Yaremchuk).