'Volgende Real-vertrek in de maak na belletje van Spurs-manager Pochettino'

'Volgende Real-vertrek in de maak na belletje van Spurs-manager Pochettino'

06-07-2019 16:46
2

Dani Ceballos is de volgende speler die hard op weg is naar de uitgang bij Real Madrid. De 22-jarige middenvelder heeft een voorkeur voor Tottenham Hotspur, meldt AS.

Ceballos ziet een overstap naar Londen inmiddels helemaal zitten. Hij is overtuigd geraakt na een telefoontje van Mauricio Pochettino. De Spurs-manager sprak enkele weken geleden al met de jeugdinternational, die een belangrijke rol in het vooruitzicht is gesteld bij de Premier League-topclub, schrijft AS.

Ceballos blonk uit tijdens het voorbije EK voor spelers onder de 21, dat winnend werd afgesloten door Spanje, maar vervult in Madrid een bijrol: sinds trainer Zinedine Zidane het stokje overnam van Santiago Solari, kwam de middenvelder nog maar drie keer in actie. Marca meldde onlangs nog dat ook Arsenal en Liverpool geïnteresseerd zijn.

Het vertrek van Ceballos past in de grote schoonmaak van Real Madrid. De grootmacht hoopt ook James Rodriguez, Keylor Navas en Gareth Bale nog van de hand te doen. Eerder vertrokken onder meer Mateo Kovacic, Marcos Llorente en Theo Hernandez al.