UPDATE: ‘Nainggolan overweegt lucratieve transfer na exit Inter’

UPDATE: ‘Nainggolan overweegt lucratieve transfer na exit Inter’

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 14:51za 06-07-2019 om 14:51

Laatste update: dinsdag 9 juli 2019 om 16:01di 09-07-2019 om 16:01

Mauro Icardi en Radja Nainggolan hebben geen toekomst meer bij Inter. De twee mogen op zoek naar een nieuwe werkgever. Dat vertelde Beppe Marotta, de CEO van Inter, in gesprek met Sky Sport.

Het interview met Marotta komt pas zondag online, maar er nu zijn al delen van het gesprek gelekt. "We zoeken naar de juiste profielen voor ons project. Icardi en Nainggolan keren niet meer terug als onderdeel van ons project. Met beide partijen zijn we het gesprek aangegaan. We hebben hen gezegd waar het op staat."

"Beide spelers weten waar ze aan toe zijn. Het zijn twee grote spelers met veel talent. Maar met talent alleen win je geen wedstrijden. Het team wint prijzen. Icardi en Nainggolan keren niet terug naar onze club. Ik zeg dit om duidelijkheid te scheppen en met het respect dat ze verdienen."

Icardi leeft al maanden in onmin met Inter. Vorig seizoen weigerde de Argentijn nog om te spelen voor Inter. Nadat zijn kapiteinsband werd afgenomen, keerde hij terug in de ploeg. Nu wil Inter dus afscheid van hem nemen en zo de weg vrijmaken voor Romelu Lukaku. Nainggolan was nog maar een jaar aan de slag bij Inter.

Update 06/07, 17.18: Radja Nainggolan heeft geen toekomst meer bij Internazionale, maar de middenvelder zal de club niet zomaar verlaten. La Gazzetta dello Sport meldt dat Inter hem heeft aangeboden bij het Chinese Jiangsu Suning, maar hij wees die club resoluut af.

Update 09/07, 16.01: Radja Nainggolan overweegt naar verluidt toch een overgang naar de Chinese Super League. Het Italiaanse Sky Sport meldt dat Shanghai Shenhua en Dalian Yifang al een bod hebben uitgebracht. Nainggolan mag vertrekken bij Inter en zou serieus overwegen om in te gaan op een lucratieve aanbieding uit China.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws