'United wil van Lukaku af en biedt hem nu ook aan bij derde Italiaanse club'

'United wil van Lukaku af en biedt hem nu ook aan bij derde Italiaanse club'

06-07-2019 12:55 Laatste update: 07-07-2019 08:35
7

Een opmerkelijke ontwikkeling rond Romelu Lukaku. Juventus zou zich in de strijd om de spits van Manchester United hebben gemengd. Dat schrijft The Sun.

Lukaku wordt al wekenlang aan Internazionale gelinkt. Onze landgenoot zou zelfs al een persoonlijk akkoord met de Italianen hebben. Inter zit echter met een probleem. De Financial Fair Play-regels zijn de topclub een blok aan het been. Zo zal Inter eerst een oplossing moeten zien te vinden voor ster en 'enfant terrible', voordat de vraagprijs van circa 80 miljoen euro op tafel kan leggen.

Door de beperkingen van Inter staat de transfer van Lukaku 'on hold'. Juventus zou willen profiteren van de situatie. De Engelse boulevardkrant The Sun weet dat Juve de rivalen uit Milaan een dreun uit wil delen op de transfermarkt door Lukaku voor hun neus weg te kapen. Bestuurders van Juventus hebben volgens Sky Italia al contact gelegd met de grote bazen van Manchester United. Voor hen is de transfersom momenteel geen obstakel.

Update 07/07, 08.35: Inter wil Lukaku nog altijd strikken, maar bereikt maar geen akkoord met Manchester United. De Engelsen willen kost was kost van de Rode Duivel af. Daarom heeft Manchester United Lukaku nu volgens The Sun ook aangeboden bij Napoli.