Breaking news

‘KV Kortrijk gaat shoppen bij KAA Gent en haalt 19-jarige Belg’

Sterkhouder blijft Beerschot-Wilrijk trouw: Ik hou van de club

Sterkhouder blijft Beerschot-Wilrijk trouw: "Ik hou van de club"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 12:20za 06-07-2019 om 12:20

Alexander Maes maakte als sterkhouder de opmars van Beerschot-Wilrijk mee. De voorbije seizoenen wekte hij interesse van clubs uit de Jupiler Pro League, maar komende zomer hoeft geen enkele club voor hem aan te kloppen. Hij blijft de Kielse Ratten trouw.

"Er zijn het laatste jaar verschillende 1A clubs die informeerden en interesse toonden. Dat is een goed teken maar ik heb ze allemaal vriendelijk bedankt. Ik ben niet geinteresseerd in een transfer. Als het aan mij ligt, blijf ik nog heel lang bij Beerschot", uit Maes zijn clubliefde op de officiële site.

De 27-jarige middenvelder, die aan zijn vierde seizoen op Het Kiel begint, zou ervoor tekenen om de 'nieuwe' Hernan Losada te worden. "Ik hou van de club en van de stad. Mijn gezin heeft zich hier gesetteld. Op dat vlak is Hernan Losada een voorbeeld voor mij. Die is ook verliefd geworden op Beerschot en is hier een leven aan het uitbouwen."

1A
Maes staat te trappelen om zich te tonen in de hoogste afdeling. "Het is fantastisch wat ik meemaak met Beerschot. Noem het gerust een droom. Ik kwam erbij in de amateurklasse en nu trappen we de deur van 1A open. Het is daarom dat ik destijds bij Beerschot getekend heb", besluit Maes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws