Limbombe officieel voorgesteld bij Standard: Preud'homme geeft me vertrouwen

Limbombe officieel voorgesteld bij Standard: "Preud'homme geeft me vertrouwen"

06-07-2019 10:22 Laatste update: 11:22
3

Anthony Limbombe is terug in de Jupiler Pro League.De 24-jarige flankaanvaller verliet vorig jaar Club Brugge voor FC Nantes, maar tekende nu voor Standard. Limbombe is tevreden dat hij opnieuw met Michel Preud’homme mag samenwerken.

"Ik had er een heel goed gevoel bij", aldus Limbombe bij Het Laatste Nieuws. "Standard is een grote club, dit past perfect binnen mijn plannen. Ik kan goed werken in de denkwijze van Preud'homme. Hij geeft me vertrouwen, dat is iets wat ik nodig heb. Een trainer die met mij praat, zodat ik weet wat goed of slecht is. Er is altijd een klik tussen ons geweest."

"Ik had gerust bij Nantes kunnen blijven. Alleen: hier zit ik meer in mijn vertrouwde zone. In België, dicht bij mijn familie. Daardoor voel je je automatisch beter en ga je beter spelen. De integratie is trouwens vlot verlopen. Ik spreek Nederlands, Frans, Engels en dit is een 'coole' spelersgroep", gaat Limbombe verder.

Nationale ploeg
Aan de Rode Duivels denkt Limbombe voorlopig nog niet. "Ik wil mij volledig focussen op de matchen met Standard en op de competitie. Het belangrijkste voor mij is om veel matchen te spelen. Eens drie, vier na mekaar - bij Nantes is dat niet gebeurd. En ik wil meer scoren, beslissend zijn met assists."