UPDATE: Antwerp over uitspraken Bolat: ‘Correct, behalve dat’

UPDATE: Antwerp over uitspraken Bolat: ‘Correct, behalve dat’

06-07-2019 08:02 Laatste update: 19:26
1

Sinan Bolat wil de komende dagen rond de tafel zitten met het bestuur van Royal Antwerp FC. De doelman werd al enkele keren in verband gebracht met een transfer, maar Antwerp hield het been stijf. Van een contractverlenging is tot op heden echter evenmin sprake.

Die situatie vreet aan Bolat. "Ik heb nog altijd niks gehoord", vertelt onze landgenoot met Turkse roots bij Het Nieuwsblad. "Ik hoop snel te weten waar ik aan toe ben. Vorig seizoen heeft het bestuur me een keer of zes gezegd dat ik een nieuw voorstel zou krijgen, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Intussen hebben ze wel twee aanbiedingen geweigerd. Van Besiktas? Ja …", geeft hij toe, al komt de keeper daar meteen op terug. "Namen zal ik niet noemen."

“Heel die situatie kruipt toch in je hoofd", zucht Bolat. "Maar ik heb me op stage wel gesmeten alsof ik hier nog drie, vier jaar contract heb. Ik ben niet de gast die nu gaat wegblijven of doet alsof hij geblesseerd is, om toch maar dat contract of die transfer te versieren. Maar ik verdien wel duidelijkheid. Ik heb twee jaar lang alles gedaan voor de club. Ik heb met pijn en inspuitingen gespeeld, spe­ciaal voor de ploeg."

Update 06/07, 19.26: Het Nieuwsblad meldt dat Antwerp zich afzijdig houdt na de uitspraken van doelman Sinan Bolat. ‘Het vond die uitspraken correct, behalve dat van de “geweigerde aanbiedingen”. Op de Bosuil klinkt het dat er nog altijd geen officieel bod (op papier) is binnengekomen. En dat er dus ook (nog) niet onderhandeld kan worden over een transfer’, klinkt het. Nu is het afwachten of Antwerp rond de tafel zal gaan zitten met de Turkse goalie.