Clement wil methode-Berge kopiëren bij Club: Dennis en Danjuma overtuigen

Clement wil methode-Berge kopiëren bij Club: "Dennis en Danjuma overtuigen"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 07:16za 06-07-2019 om 07:16

Na zijn titel met KRC Genk ligt de druk hoog bij Philippe Clement. Bij grote liefde Club Brugge moet de succescoach opnieuw oogsten. Clement weet dat hij daarvoor alle kwaliteit kan gebruiken die voorhanden is. Liefst van al ziet hij sterkhouders als Emmanuel Dennis en Arnaut Danjuma dan ook blijven.

Beide spelers wekken veel interesse op van andere clubs, maar Clement is vastberaden om hen aan boord te houden in Brugge. "Jongens van wie je veel verwacht, zie je liever niet vertrekken", aldus Clement bij Het Laatste Nieuws. "Maar ik ben geen trainer van Manchester City. Je hebt er geen controle over wanneer er gekke bedragen geboden worden."

"Daarom zijn die individuele gesprekken op stage net zo belangrijk", legt Clement uit. Hij legt de link met zijn periode in Genk. "Sander Berge was naar Genk gekomen in de overtuiging dat hij na zes maanden sowieso zou vertrekken. Uiteindelijk hebben we hem begin vorig seizoen toch kunnen overtuigen dat een extra jaar Genk de beste stap was voor zijn carrière.

"Ook nu wil ik die spelers overtuigen, ook al is er heel veel interesse", verwijst Clement naar Dennis en Danjuma. Als een transfer toch nabij komt voor (één van) beide spelers, zal dat de trainer er niet van weerhouden hen tóch op te stellen. "Zolang ze hier zijn, zal ik ze tot de laatste dag gebruiken", verzekert hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Club Dennis en Danjuma houden?

(235 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws