Weinig zorgen over Nasri: Hij zou nog plek in Premier League hebben

Weinig zorgen over Nasri: "Hij zou nog plek in Premier League hebben"

05-07-2019 21:41
9

RSC Anderlecht haalde met Samir Nasri een grote naam in huis. De ex-ploegmaat van Vincent Kompany bij Man City komt transfervrij over van West Ham United. Kan de 32-jarige blessuregevoelige middenvelder de Brusselaars echter nog diensten bewijzen?

Sam Inkersole, West Ham-watcher voor The Dailt Mirror gelooft van wel. "Een goede keuze", zegt hij bij Sporza. Nasri had het vorig seizoen nochtans niet makkelijk bij West Ham. "Hij had moeite in de Premier League, ook was hij niet altijd fit."

"Ik bedoel het niet grof tegenover de Belgische competitie, maar Nasri zal er wel een van de betere spelers zijn. Ik ben dus niet verrast door zijn transfer, het was een heel goede keuze, zeker gezien zijn relatie met Kompany", klinkt het.

Niveau Premier League
Inkersole denkt dan ook dat hij zeker nog het niveau van Anderlecht kan halen, meer zelfs. "Of Nasri nog zijn plek zou hebben in de Premier League? Dat denk ik wel, dat bewees hij ook al enkele keren het afgelopen seizoen. Misschien niet op topniveau bij Manchester City, Liverpool of Tottenham, eerder in de middenmoot, teams zoals zijn voormalige club, West Ham. Maar spijtig genoeg gooiden blessures roet in het eten en kon hij zijn ware potentieel nooit echt tentoonstellen."

"Zijn niveau bij West Ham ging wat op en neer. Soms had hij geen grote impact, andere wedstrijden kon hij de match doen keren. Ik denk eerlijk gezegd dat ze bij West Ham niet treurden om zijn vertrek, maar hij heeft zich dan ook niet volledig kunnen bewijzen door omstandigheden."