OFFICIEEL: Na Saadi kondigt Cercle Brugge nog een nieuwkomer aan

OFFICIEEL: Na Saadi kondigt Cercle Brugge nog een nieuwkomer aan

05-07-2019 12:45

Julien Serrano speelt aankomend seizoen voor Cercle Brugge. De 21-jarige Franse linksachter komt op huurbasis over van AS Monaca. Dat deelde Cercle Brugge vrijdag via de officiële kanalen mee. 

Sinds 2013 speelt Serrano al voor AS Monaco, maar de grote doorbraak in het Prinsdom bleef uit. Vorig seizoen mocht hij wel 11 keer opdraven in de Ligue 1, maar Monaco vindt het nu toch beter om de Fransman in ons land extra ervaring te laten op doen. Voor Serrano wordt het zijn eerste buitenlandse avontuur.

“Het is een plezier om Julien Serrano bij Cercle Brugge te mogen verwelkomen. Julien beschikt over het perfecte profiel om bij Cercle en in de Jupiler Pro League open te bloeien. Hij is een veeleisende, hardwerkende en competitieve speler die zijn debuut reeds heeft mogen maken op het hoogste niveau in één van de grootste Europese competities. Met zijn komst bouwt Cercle Brugge verder aan zijn defensieve as", aldus Sportief directeur François Vitali. 

Voor Cercle Brugge is Serrano de tweede aanwinst van de dag. Eerder kondigde groen en zwart al de komst van Idriss Saadi aan. Hij speelde in het verleden nog bij KV Kortrijk.