UPDATE 'Galatasaray denkt niet alleen aan Emond, maar ook aan Falcao'

UPDATE 'Galatasaray denkt niet alleen aan Emond, maar ook aan Falcao'

05-07-2019 08:48 Laatste update: 07-07-2019 07:40
8

Standard heeft zich de voorbije mercato al gevoelig versterkt, maar uitgaand bleef het met het vertrek van onder andere Razvan Marin nog relatief rustig. Nu kan ook Renaud Emond vertrekken uit Luik.

Emond (27) speelde zich volgens Het Laatste Nieuws in de kijker van Galatasaray. De Turkse grootmacht, die het voorbije seizoen naast titel greep, meldde zich al op Sclessin op te horen wat de transfervoorwaarden zijn.

Standard is naar verluidt bereid om mee te werken aan een transfer, zij het bij een goed bod. Zo zou Emond, die het voorbije seizoen nog dertien keer raak trof, minstens vier miljoen euro moeten kosten.

Franse interesse
Naast de interesse van Galatasaray zijn er ook enkele Franse clubs uit de Ligue 1 die plannen hebben met de Standard-spits. Emond was de voorbije transferperiodes al in beeld bij onder meer Stade Rennes.

Update 07/07, 07.40: Volgens L'Equipe denkt Galatasaray niet alleen aan Emond om de aanval te versterken, maar staat ook Radamel Falcao op de verlanglijst van de Turken. Momenteel staat de 33-jarige Colombiaanse aanvaller nog op de loonlijst van AS Monaco. Bij Monaca heeft Falcao nog een contract voor één seizoen.