UPDATE: ‘Anderlecht staat op het punt om nieuwe aanwinst vast te leggen’

UPDATE: ‘Anderlecht staat op het punt om nieuwe aanwinst vast te leggen’

05-07-2019 07:45 Laatste update: 20:28
24

RSC Anderlecht haalde Vincent Kompany terug naar het Astridpark. Het icoon van Manchester City hoopt er dankzij zijn netwerk enkele jonge spelers weg te plukken. Een naam die nu in beeld komt, is Philippe Sandler (22).

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht denkt aan de komst van Sandler. De centrale verdediger werd in de zomer van 2018 naar Manchester City gehaald, maar doorbreken kon de Nederlander zich niet doorzetten.

Voorheen speelde Sandler twee seizoenen voor PEC Zwolle, waar hij de interesse van Man City dus opwekte. In de Eredivisie kwam Sandler in totaal aan 30 wedstrijden. De centrale verdediger genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax, waar hij op 19-jarige leeftijd vertrok.

Speler van Raiola
Anderlecht hoopt Sandler voor minstens één seizoen te huren van Man City. Om dat klaar te spelen, moeten Michael Verschueren en Frank Arnesen wel rond de onderhandelingstafel gaan zitten met Mino Raiola, één van de meest befaamde spelersmakelaars ter wereld.

Update 05/07, 20.44: Volgens Fox Sports staat Anderlecht op het punt op Philippe Sandler van Manchester City vast te leggen. De Nederlander wordt gehuurd mét aankoopoptie. Sandler zal worden herenigd met Vincent Kompany.