Preud'homme komt met update in dossier Avenatti: Er is geen probleem

Preud'homme komt met update in dossier Avenatti: "Er is geen probleem"

04-07-2019 19:13
1

De transfer hangt al enige tijd in de lucht, maar Felipe Avenatti is nog altijd niet voorgesteld als de nieuwe spits van Standard. Trainer Michel Preud'homme maakt zich echter geen zorgen.

Standard zou al ruim een week een akkoord hebben met het Italiaanse Bologna. Volgens de berichten maken de Luikenaars een som van 3,5 miljoen euro over. Dat bedrag kan naar verluidt via bonussen oplopen tot 4,25 miljoen euro. In de Maasstad ligt er dan al enige tijd een vierjarig contract klaar voor de 26-jarige centrumaanvaller. Preud'homme stelt de fans gerust. De overstap zit nog altijd in de pijplijn.

Preud'homme laat aan La Dernière Heure weten dat een blessure de reden is dat er nog geen klap op de hamer is gegeven. Avenatti sukkelt met de adductoren. "Hij moet eerst herstellen voor hij de laatste test kan afleggen. Er is geen enkel probleem", waant Preud'homme zich zeker van Avenatti's komst.

Avenatti speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij KV Kortrijk. De Uruguayaan deed het met 15 treffers in 32 optredens uitstekend bij de Kerels.