Aanwinst KV Oostende geeft toe: “Kompany gaf me advies”

Aanwinst KV Oostende geeft toe: “Kompany gaf me advies”

04-07-2019 14:47
0

KV Oostende huurt Ante Palaversa van Manchester City. De 19-jarige defensieve middenvelder doet tegenover Het Nieuwsblad zijn verhaal.

Palaversa is ambitieus. “Mijn ambitie is om over drie jaar in de eerste ploeg van Manchester City te spelen. In januari 2019 kocht City mij voor zes miljoen weg bij Split, maar ik zou sowieso worden uitgeleend. Zelf ben ik maar heel kort op het trainingscomplex van City geweest. Met coach Pep Guardiola sprak ik bijvoorbeeld nog nooit.”

Met Kompany sprak de KVO-aanwinst wel. “Weet je wie ik wel persoonlijk sprak? Vincent Kompany. Toen ik in januari een rondleiding kreeg op het trainingscomplex van City, was Kompany de enige A-kernspeler die daar rondliep. Hij adviseerde me om altijd rustig te blijven en te groeien als voetballer.”

“Mijn voorbeeld bij City is Oleksandar Zinchenko”, gaat Palaversa verder. “Hij werd ook eerst uitgeleend aan PSV en is nu een vaste waarde in de A-ploeg. Het kan dus. Al telt nu alleen KV Oostende. Ik wil deze ploeg duelkracht en voetballend vermogen bijbrengen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie