OFFICIEEL: Anderlecht haalt met 22-jarige Vlap nieuwe spelmaker in huis

OFFICIEEL: Anderlecht haalt met 22-jarige Vlap nieuwe spelmaker in huis

Gepubliceerd: donderdag 4 juli 2019 om 11:46do 04-07-2019 om 11:46

Laatste update: donderdag 4 juli 2019 om 11:50do 04-07-2019 om 11:50

De kogel is nu helemaal door de kerk: Michel Vlap wordt de nieuwe spelmaker van RSC Anderlecht. De 22-jarige Nederlander vond een akkoord met de Brusselaars en komt over van sc Heerenveen.

Een overeenkomst met Vlap hing al weken in de lucht. Recent bereikte Anderlecht al een akkoord met Heerenveen, dat zo'n zeven tot acht miljoen euro ontvangt voor haar goudhaantje. Het was slechts een kwestie van tijd voor Vlap en Anderlecht er zelf ook uit geraakten. Dat is donderdagochtend dus gebeurd, meldt RSCA via het eigen net.

Vlap heeft op Neerpede een contract voor vijf seizoenen ondertekend. Verwacht wordt dat de Nederlander nu zo snel mogelijk aansluit bij zijn nieuwe ploeggenoten. Voor Anderlecht is het, na de komst van speler-manager Vincent Kompany, de tweede grote aanwinst van het tussenseizoen. Eerder zetten ook al twee Congolezen hun krabbel.

De 22-jarige Vlap ontbolsterde het voorbije seizoen helemaal bij zijn jeugdliefde Heerenveen. In de Eredivisie kwam de aanvallende middenvelder tot zestien treffers, waar hij nog eens een handvol assists aan toevoegde. Anderlecht speelde meteen kort op de bal en dat heeft nu dus geloond.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Denk jij dat Vlap een goede aanwinst is voor Anderlecht?

(905 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws