'Manchester United voelt geen druk en wil zelfs winst maken op Lukaku'

'Manchester United voelt geen druk en wil zelfs winst maken op Lukaku'

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 19:42wo 03-07-2019 om 19:42

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 19:47vr 12-07-2019 om 19:47

Internazionale wil nog altijd Romelu Lukaku strikken. Woensdag spotte Sky Sport Federico Pastorello op het hoofdkwartier van Nerazzurri. De makelaar van Lukaku hoopt snel de transfer van de Rode Duivel af te ronden.

Volgens Football Italia wil Inter Mauro Icardi betrekken bij een ruildeal om Lukaku naar de Serie A te halen. Een tweede voorstel van Inter bestaat erin dat de Nerazzurri Lukaku twee seizoenen huurt van Manchester United met een aankoopoptie van zestig miljoen euro. Om Lukaku te huren is Inter ook bereid om 10 miljoen euro te betalen.

Voorlopig is Manchester United niet onder de indruk van de aanbiedingen van Inter. De Engelsen willen – ondanks dat Lukaku niet meer de plannen past – boter bij de vis. Manchester United wijkt dan ook niet af van de vraagprijs van 89 miljoen euro voor onze landgenoot.

Update 11/07, 13.38: Er is nog altijd geen deal tussen Inter en Manchester United omtrent Lukaku. Piero Ausilio is momenteel wel afgezakt naar Londen. De sportief directeur van Inter hoopt eindelijk met Manchester United tot een akkoord te komen.

Update 11/07, 18.34: De eerste gesprekken tussen Internazionale en Manchester United zijn ten einde, zo weet Gianluca Di Marzio. Naar verluidt hebben beide partijen van deze meeting gebruik gemaakt om te discussiëren over transfersom en de eventuele betalingstermijnen. Volgens de bron zitten de clubs snel weer samen om te bepalen hoe de onderhandelingen zullen worden vervolgd. Van een deal is dus vooralsnog geen sprake.

Update 11/07, 23.55: Tegenover Sky Sport bevestigde Piero Ausilio, sportief adviseur van Inter, dat Inter en Man Utd gesprekken voeren over Lukaku. Conté is naar verluidt een grote fan van onze landgenoot. Een akkoord is er echter nog niet.

Update 12/07 19.47: Manchester United is niet genoodzaakt om Lukaku van de hand te doen en vraagt volgens The Telegraph daarom de absolute hoofdprijs. The Mancunians namen Lukaku in 2017 voor 85 miljoen euro over van Everton. Twee jaar later hoopt de Engelse topclub vanwege de toenemende bedragen op de markt liefst circa 89 miljoen euro voor de Rode Duivel te vangen. Voorlopig kan en wil Inter nog niet aan de vraagprijs voldoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws