Italiaanse geruchtenmolen op volle toeren: 'Roma wil 'leider' Strootman terug'

Italiaanse geruchtenmolen op volle toeren: 'Roma wil 'leider' Strootman terug'

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 19:25wo 03-07-2019 om 19:25

Een opvallend gerucht in Italië: AS Roma denkt aan een terugkeer van Kevin Strootman naar de Italiaanse hoofdstad. Strootman verliet de Giallorossi afgelopen zomer voor Olympique Marseille, maar zou nu alweer de omgekeerde weg kunnen gaan bewandelen.

Doordat Kostas Manolas naar Napoli is vertrokken en Daniele de Rossi besloten heeft om de deur bij AS Roma achter zich dicht te trekken is de Romeinse club 'op zoek naar nieuwe leiderstypes', meldt de Italiaanse geruchtenmachine Tuttomercatoweb. Strootman zou een geschikte kandidaat zijn om die leidersrol weer op zich te nemen en de harten terug te winnen van de fans.

De middenvelder met een verleden bij Sparta, FC Utrecht en PSV maakte indruk in het shirt van AS Roma, maar raakte in het seizoen 2017/2018 geblesseerd. Daarna is hij nooit meer op zijn oude niveau teruggekomen, maar de Italianen zouden het aandurven om Strootman terug te halen uit Frankrijk. Dan moet Roma hetzelfde bedrag betalen dat Marseille een jaar geleden voor hem neertelde: 25 miljoen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet AS Roma Strootman terug in huis halen?

(57 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws