Emond bezorgt Standard op het nippertje gelijkspel tegen het Deense SønderjyskE

03-07-2019 18:05 Laatste update: 18:11
1

Standard oefende woensdag tegen het Deense SønderjyskE. Na het laatste fluitsignaal stond er 1-1 op het scorebord. Beide clubs scoorden pas in het slot van de partij.

Preud'homme bracht tegen de Denen in elk helft een andere ploeg op het veld. Lang bleef het in de oefenmatch 0-0, maar op het einde van de match begonnen de netten dan toch te trillen. In de 90e minuut kwam de Denen op voorsprong, maar dankzij een goal van Emond sleepte Standard toch een gelijkspel uit de brand. De voorzet kwam van Gavory.

Opstelling Standard eerste helft: Gillet, Pocognoli, Laifis, Sangare, Vojvoda, Cimirot, Goreux, Boljevic, Lestienne, Limbombe en Cop
Opstelling Standard tweede helft: : Milinkovic-Savic, Kosanovic, Lavalée, Cavanda, Miangue, Gavory, Raskin, Carcela, Balikwisha, Oulare en Emond