Wesley na 3,5 jaar weg bij Club Brugge: Ik heb er veel vrienden gemaakt

Wesley na 3,5 jaar weg bij Club Brugge: "Ik heb er veel vrienden gemaakt"

03-07-2019 09:48 Laatste update: 08:35
2

De transfer van Wesley Moraes naar Aston Villa is helemaal officieel. In totaal vangt Club Brugge 25 miljoen euro voor de Braziliaan. Nu hoopt Wesley zich te bewijzen in de Premier League.

Wesley is eerst en vooral trots dat hij een mooie stap hogerop kan zetten na enkele sterke seizoenen bij Club Brugge. "Ik ben heel blij dat ik de kans krijg in de Premier League te voetballen. Ik hoop het goed te doen en veel doelpunten te scoren", citeerde Het Nieuwsblad Wesley.

"Ik was heel tevreden toen ik hoorde dat Aston Villa interesse in mij had en dat het een recordbedrag wilde betalen. Ik hoop op het veld hun gelijk te bewijzen. Ik hoop mij zo snel mogelijk aan te passen. Zodra dat gelukt is, hoop ik veel doelpunten te maken en Aston Villa zo goed mogelijk te helpen", gaat Wesley verder

Veel vrienden
In 2016 kwam Wesley toe bij Club Brugge. Ruim drie jaar later neemt de Braziliaan afscheid van heel wat vertrouwde gezichten. "Ik heb 3,5 jaar voor Club Brugge gespeeld en heb er veel vrienden gemaakt", besluit hij.