UPDATE: 'Denswil heeft transfer beet, verdediger verlaat oefenkamp Club Brugge'

UPDATE: 'Denswil heeft transfer beet, verdediger verlaat oefenkamp Club Brugge'

03-07-2019 13:55 Laatste update: 07:37
23

Stefano Denswil staat zo goed als zeker voor een transfer naar de Serie A. De 26-jarige verdediger van Club Brugge heeft overeenstemming bereikt met Bologna over een contract voor drie jaar, met een optie voor nog een seizoen. Dat meldt De Telegraaf.

De Nederlander verruilt Club Brugge voor zes miljoen euro voor Bologna, waar hij donderdag de medische keuring ondergaat. Vrijdag zet Denswil dan normaal zijn handtekening onder een contract tot 2022.

Denswil stond ook in de belangstelling van clubs uit Engeland en Duitsland, maar de keuze van de linksvoetige verdediger is dus op Bologna gevallen. Denswil speelt sinds begin 2015 voor Club Brugge, dat hem transfervrij overnam van Ajax. De Amsterdammers bedongen wel een percentage bij doorverkoop.

Update 13.55u: Club Brugge ziet Denswil richting Italië vertrekken. De Nederlander heeft nu ook een akkoord bereikt met de Italiaanse club en verlaat snel het oefenkamp van Club Brugge. De Nederlander wordt donderdag in Italië verwacht. Dat meldt Het Laatste Nieuws.