Oefenmatchen 2 juli: Royal Antwerp FC en Sint-Truiden spelen beide gelijk

Oefenmatchen 2 juli: Royal Antwerp FC en Sint-Truiden spelen beide gelijk

02-07-2019 17:30 Laatste update: 20:00

De Belgische eersteklassers zijn bezig aan hun voorbereiding om het seizoen 2019 – 2020. Daar horen de nodige oefenwedstrijden bij. VoetbalPrimeur.be brengt je elke dag een overzicht van de oefenmatchen, de opstellingen, de resultaten en de nodige wedstrijdverslagen.

Royal Antwerp FC is tot en met zondag 7 juli op stage in het Duitse Harsewinkel-Marienfeld. Tijdens het verblijf bij onze oosterburen staan er meerdere oefenduels op het programma. The Great Old kwam zondag al in actie tegen de Duitse derdeklasser KFC Uerdingen 05. Dat duel eindigde in een remise: 1-1. Dinsdag staat Antwerp tegenover een reeksgenoot van KFC Uerdingen, namelijk SV Meppen. Die ploeg eindigde het afgelopen seizoen als dertiende in de 3. Liga.

Sint-Truiden kruist vanaf 18u de degens met de Israëlische topclub Maccabi Haifa. Waasland-Beveren ging vorige week met 0-3 onderuit tegen die ploeg. STVV gaat op zoek naar een beter resultaat.

Overzicht oefenmatchen 2 juli:
17u: SV Meppen (Dui) – Royal Antwerp FC 2-2 (Lees het matchverslag)

18u: Maccabi Haifa (Isr) – Sint-Truiden 0-0
In navolging van Antwerp heeft ook STVV genoegen moeten nemen met een gelijkspel. De test tegen Maccabi Haifa eindigde in een doelpuntloze remise. Sint-Truiden speelde het grootste gedeelte van de match in het Nederlanse Horst met de volgende elf namen: Steppe, Acolatse, Botaka, Sankhon, Mmaee, Teixeira, Ceballos, De Bruyn, Balongo, Asamoah en Van Dessel.