'Transfer op komst: linksback van Real Madrid vertrekt deze week nog naar Sevilla'

'Transfer op komst: linksback van Real Madrid vertrekt deze week nog naar Sevilla'

02-07-2019 15:12 Laatste update: 15:01
1

Luuk de Jong krijgt bij Sevilla gezelschap van Sergio Reguilon. Real Madrid gaat de linksback verhuren aan de Andalusiërs. Reguilon speelde vorig seizoen Marcelo uit de basis in Madrid, maar mag het komend seizoen toch ergens anders laten zien.

Sevilla hoopt hem op korte termijn op huurbasis binnen te halen, melden Spaanse media, waaronder Sport, AS en El Desmarque. Real is niet bereid om Reguilon definitief te laten gaan, daardoor heeft Sevilla ook geen optie tot koop. Julen Lopetegui, de nieuwe trainer van Sevilla die vorig seizoen werd ontslagen door Real, wilde Reguilon graag hebben. Spaanse media verwachten dat de transfer nog voor het einde van deze week afgerond en aangekondigd wordt.

Reguilon hoopt zich bij Sevilla te ontwikkelen en bij Real terug te keren met meer bagage, zodat hij in Bernabéu serieus voor zijn kans kan gaan. Real-trainer Zinédine Zidane heeft in Madrid de beschikking over Marcelo en Ferland Mendy, die samen uit moeten maken wie er in de basis staat. Reguilon had daardoor weinig uitzicht op speelminuten. 

Meerdere clubs wilden Reguilon (22) overnemen van Real, maar technisch directeur Monchi van Sevilla gaat daadwerkelijk toeslaan. Reguilon speelde vorig seizoen veertien competitieduels en vier Champions League-duels. Hij speelde beide wedstrijden tegen Ajax in de achtste finales.