'Barcelona veegt eerste bod Bayern München van tafel en eist minimaal 95 miljoen'

'Barcelona veegt eerste bod Bayern München van tafel en eist minimaal 95 miljoen'

02-07-2019 12:42 Laatste update: 12:42
5

Bayern München heeft een eerste poging gedaan om Ousmane Dembélé los te weken bij FC Barcelona. Volgens het Spaanse Sport hebben de Catalanen het openingsbod van zeventig miljoen euro van tafel geveegd.

Het lijkt er meer en meer op dat Der Rekordmeister er vol op inzet om de Fransman terug te halen naar de Bundesliga waar Dembélé eerder onder contract stond bij Borussia Dortmund. Het eerste bod van zeventig miljoen euro vindt Barcelona echter onvoldoende.

Volgens Sport is er contact tussen Bayern en FC Barcelona. Dat contact heeft ook al geresulteerd in een openingsbod, maar vraag en aanbod liggen nog behoorlijk uit elkaar. Barcelona betaalde twee jaar geleden 105 miljoen euro plus veertig miljoen aan variabelen voor Dembélé.

Barcelona is bereid water bij de wijn te doen, maar voor minder dan 95 miljoen euro zou de buitenspeler niet mogen vertrekken. Dembélé ziet een overstap wel zitten, mits het aanbod interessant is. Een jaar langer bij Barcelona behoort ook tot de mogelijkheden.

FC Barcelona wacht volgens Sport nu op een verhoogd bod vanuit Duitsland. De Catalanen overwegen ook nog om Dembélé te betrekken in een deal met Paris Saint-Germain, waarbij Neymar de omgekeerde weg zou moeten bewandelen. De voorkeur ligt echter bij een verkoop aan Bayern München.