Genk vraagt respect van Malinovskyi: Dan staan we erop dat hij blijft

Genk vraagt respect van Malinovskyi: "Dan staan we erop dat hij blijft"

Gepubliceerd: dinsdag 2 juli 2019 om 08:00di 02-07-2019 om 08:00

Even leek Ruslan Malinovskyi in de clinch te liggen met KRC Genk, aangezien hij absoluut een transfer wil versieren. Volgens Dimitri De Condé is alles weer koek en ei tussen beide partijen.

Dat vertelt de sportieve baas van Genk bij Het Belang van Limburg. "Ik proef dat Malinovskyi hongerig is om de stap te zetten naar een Europese topcompetitie. Gezien zijn leeftijd, is dat begrijpelijk. Wij hebben aangegeven dat wij willen meedenken in dat verhaal. Op voorwaarde dat er een correcte aanbieding komt", aldus De Condé.

Wederzijds respect
Genk wil echter absoluut boter bij de vis. "Komt dat goed bod er niet, dan staan we erop dat hij bij ons blijft. Dat wederzijds respect moet er zijn. Ik heb de indruk dat Ruslan die boodschap begrepen heeft."

Zo zitten Genk en Malinovskyi opnieuw op dezelfde golflengte. "De plooien die de voorbije weken ontstaan waren, zijn gladgestreken. Ik voel intussen wel dat er serieuze belangstelling aan 't komen is."

Uit de Serie A is er interesse van Sampdoria en Atalanta, maar ook uit andere competities neemt de belangstelling gestaag toe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Kan Genk hem houden?

(770 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws