Genk vraagt respect van Malinovskyi: Dan staan we erop dat hij blijft

Genk vraagt respect van Malinovskyi: "Dan staan we erop dat hij blijft"

02-07-2019 08:00
16

Even leek Ruslan Malinovskyi in de clinch te liggen met KRC Genk, aangezien hij absoluut een transfer wil versieren. Volgens Dimitri De Condé is alles weer koek en ei tussen beide partijen.

Dat vertelt de sportieve baas van Genk bij Het Belang van Limburg. "Ik proef dat Malinovskyi hongerig is om de stap te zetten naar een Europese topcompetitie. Gezien zijn leeftijd, is dat begrijpelijk. Wij hebben aangegeven dat wij willen meedenken in dat verhaal. Op voorwaarde dat er een correcte aanbieding komt", aldus De Condé.

Wederzijds respect
Genk wil echter absoluut boter bij de vis. "Komt dat goed bod er niet, dan staan we erop dat hij bij ons blijft. Dat wederzijds respect moet er zijn. Ik heb de indruk dat Ruslan die boodschap begrepen heeft."

Zo zitten Genk en Malinovskyi opnieuw op dezelfde golflengte. "De plooien die de voorbije weken ontstaan waren, zijn gladgestreken. Ik voel intussen wel dat er serieuze belangstelling aan 't komen is."

Uit de Serie A is er interesse van Sampdoria en Atalanta, maar ook uit andere competities neemt de belangstelling gestaag toe.