Update: 'KV Mechelen heeft bijna beet, ex-speler komt woensdag toe'

Update: 'KV Mechelen heeft bijna beet, ex-speler komt woensdag toe'

Gepubliceerd: maandag 1 juli 2019 om 12:00ma 01-07-2019 om 12:00

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 07:45wo 17-07-2019 om 07:45

KV Mechelen wil graag German Mera van de hand doen. De Colombiaan weegt zwaar op het budget en zou vervangen kunnen worden door Sheldon Bateau.

Mera zou na veel vijven en zessen toch op weg zijn naar zijn thuisland Colombia, waar hij een contract voor drie seizoenen kan tekenen. KV Mechelen heeft al een tijdje een akkoord met Atletico Junior.

Als vervanger zou KV Mechelen nu Sheldon Bateau op het oog hebben. Dat meldt Gazet Van Antwerpen. Die speelde al tussen 2012 en 2015 voor Malinwa. Momenteel speelt Bateau bij het Noorse Sarpsborg. Door een speciale clausule in zijn contract kan hij voor nul euro weg naar een buitenlandse club.

Bateau geniet al interesse uit Polen en Turkije, maar zou zelf het liefst terugkeren naar KV Mechelen. Er staat dus niets meer een transfer in de weg voor Bateau. In januari probeerde KV Mechelen hem al terug te halen, maar toen kwam zijn arbeidsvergunning niet in orde. Nu is dat opgelost.

Update 17/07, 07.45u: Volgens Het Nieuwsblad wordt Bateau woensdag nog Achter de Kazerne verwacht. De centrale verdediger tekent eerstdaags een contract bij KV Mechelen, waar hij eerder al enkele jaren actief was.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws