Lampard hoeft zich niet te melden: weg naar oude liefde Chelsea open

Lampard hoeft zich niet te melden: weg naar oude liefde Chelsea open

01-07-2019 10:42

Derby County legt Frank Lampard geen strobreed in de weg om aan de slag te gaan bij 'zijn' Chelsea. De 41-jarige oud-middenvelder hoeft zich maandag en dinsdag niet op het trainingsveld van The Rams te melden en kan hierdoor in gesprek met zijn oude liefde.

De nummer zes van het voorbije Championship-seizoen heeft dit maandagochtend bekendgemaakt via de officiële kanalen. Men houdt er rekening mee dat Lampard er wel uitkomt met Chelsea en zoekt alvast naar een nieuwe manager. Mogelijk gaat Phillip Cocu binnenkort die vacature invullen: The Times meldde zondag dat de momenteel clubloze Nederland één van de kandidaten is op Pride Park.

Wanneer Chelsea een overeenkomst bereikt met Lampard, zal het overigens diep in de buidel moeten tasten. De clublegende staat nog twee jaar onder contract bij Derby County, dat bovendien een speciale clausule in de verbintenis heeft opgenomen. Een club die zich geplaatst heeft voor de Champions League-voetbal, moet een 4,5 miljoen euro aftikken om Lampard over te nemen.