UPDATE: 'Dure Raman-deal rond, dinsdag medische testen voor aanvaller'

UPDATE: 'Dure Raman-deal rond, dinsdag medische testen voor aanvaller'

01-07-2019 15:00 Laatste update: 30-06-2019 21:47
7

Benito Raman gaat zijn zin dan toch krijgen. De Belgische aanvaller wil heel graag naar Schalke 04, maar eigenaar Fortuna Düsseldorf hield het been stijf. Nu zou er een akkoord zijn.

Fortuna gaat een recordsom vangen voor Raman. Schalke 04 betaalt namelijk dertien miljoen euro om de ex-speler van KAA Gent en Standard binnen te halen. Dat meldt BildBovendien heeft Fortuna ook nog tien procent op de doorverkoop geregeld, waardoor het nog eens langs de kassa kan passeren.

Raman wilde niet meer blijven bij Fortuna na de interesse van Schalke 04. Op clubniveau kwam er echter maar geen akkoord uit de bus. Raman zet nu een grote stap in zijn carrière, want hij zou maar liefst voor vijf jaar tekenen in Gelsenkirchen. Schalke 04 eindigde vorig seizoen wel op een zeer teleurstellende veertiende plaats in de Bundesliga.

Update 01/07 15.00u: Ook Het Nieuwsblad bevestigt de uitgaande transfer van Raman. De aanvaller legt dinsdag zijn medische testen af in Gelsenkirchen. Daarna zet hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de club.