'Eupen heeft smaak te pakken en versterkt zich met spits uit Primera Division'

'Eupen heeft smaak te pakken en versterkt zich met spits uit Primera Division'

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2019 om 22:35za 29-06-2019 om 22:35

KAS Eupen maakt er werk van om de nieuw trainer Beñat San José snel van nieuw spelersmateriaal te voorzien. Jon Bautista wordt naar verwachting de derde inkomende transfer in een bestek van enkele dagen.

L'Avenir schrijft dat Eupen een akkoord heeft gevonden met het Spaanse Real Sociedad, om de 23-jarige spits voor één seizoen te huren. De Waalse krant kwam het transfernieuwtje te weten door een samenwerkingen met het Spaanse Mundo Deportivo. De deal is nog niet officieel, maar beide kranten verwachten dat Bautista snel koers snel richting Oostkantons.

Wanneer de deal in orde raakt, wordt Bautista herenigd met San José, want de twee werkten eerder al samen bij de beloftenploeg van de Baskische eersteklasser. In totaal speelde hij al 56 keer voor de hoofdmcht van Real Sociedad, waarin hij zeven keer de netten deed trillen.

Afgelopen vrijdag werd er in de persoon van Flavio Ciampichetti al een oude bekende van San José aangetrokken. De Nederlandse centrumverdediger Menno Koch staat naar verluidt eveneens op het punt om zich te verbinden aan de nummer 15 van het voorbij JPL-seizoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws